26 juli 2016

In mijn school- en studietijd ontstond de interesse voor kunst. Geen filmposters of de Beatles aan de muur, maar Kandinsky en Modigliani. Pas veel later begon ik zelf te schilderen en volgde de kunstacademie Arendonk (2014)

“.....We zien in haar een potentie, die haar een eind verder zal brengen. Ze weet hoe vormen in elkaar steken, ze heeft een goed kleurgevoel en ze durft ‘buiten de lijntjes te kleuren’ waardoor er verrassende beelden ontstaan...”

Inspiratie vind ik in (jeugd) herinneringen, fragmenten uit dromen en associaties die daaruit voortkomen. Het boeit me en daagt me uit om dat wat voor mij van wezenlijk belang is en mijn leven markeert, in beeldtaal weer te geven. Meestal werk ik figuratief, waarbij de oorspronkelijke beelden steeds meer worden losgelaten en de lijnen en kleurvlakken een eigen rol gaan spelen. Belangrijk voor mij is wel dat ik het gevoel en de betekenis van het onderwerp in het werk blijf herkennen.

Contactgegevens:

 Zandheuvel 35, 4901 HT Oosterhout
Tel: 0615630633 / 0162753983
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag, 26 juni 2018 22:34

Over Open Ateliers Oosterhout

Open Ateliers Oosterhout

Van harte welkom op het Open Atelier Weekend 8 en 9 september 2018.

De overzichtstentoonstelling in de Vlaamse schuur aan de Leijsenstraat 31 Oosterhout is ook toegankelijk op zaterdag 15 en zondag 16 september van 10.00 tot 17.00 uur. De galerie is dat weekend ook geopend, de overige locaties zijn dan gesloten.

De Stichting Open Ateliers Oosterhout bestaat uit circa 21 op hun kunstenaarschap geballoteerde kunstenaars, die in Oosterhout (Noord-Brabant) of tot de gemeente behorende aangrenzende dorpen hun atelier hebben. Jaarlijks stellen de kunstenaars van uiteenlopende disciplines hun ateliers open. Ook zijn er gastlocaties. Zij ontvangen u dit jaar graag op 8 en 9 september van 12.00 – 17.00 uur.

Het volledige programma en de flyer met adresgegevens vindt u hier.

Wordt vriend van Open Ateliers Oosterhout

Klik hier om te bekijken hoe.