26 juli 2016

In mijn school- en studietijd ontstond de interesse voor kunst. Geen filmposters of de Beatles aan de muur, maar Kandinsky en Modigliani. Pas veel later begon ik zelf te schilderen en volgde de kunstacademie Arendonk (2014)

“.....We zien in haar een potentie, die haar een eind verder zal brengen. Ze weet hoe vormen in elkaar steken, ze heeft een goed kleurgevoel en ze durft ‘buiten de lijntjes te kleuren’ waardoor er verrassende beelden ontstaan...”

 

Inspiratie vind ik in (jeugd) herinneringen, fragmenten uit dromen en associaties die daaruit voortkomen. Het boeit me en daagt me uit om dat wat voor mij van wezenlijk belang is en mijn leven markeert, in beeldtaal weer te geven. Meestal werk ik figuratief, waarbij de oorspronkelijke beelden steeds meer worden losgelaten en de lijnen en kleurvlakken een eigen rol gaan spelen. Belangrijk voor mij is wel dat ik het gevoel en de betekenis van het onderwerp in het werk blijf herkennen.

 

Contactgegevens:

Zandheuvel 35, 4901 HT Oosterhout
Tel: 0615630633 / 0162753983
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag, 10 juli 2019 20:47

Open Atelier Oosterhout op 14 en 15 september 2019

Open Ateliers Oosterhout

De bij Stichting Open Ateliers Oosterhout aangesloten kunstenaars stellen dit weekend hun ateliers open voor alle publiek. Download deelnemers en plattegrond hier.

Ook zijn er enkele gastlocaties:
- Galerie La Bonne Heure, Leijsenhoek 61 Oosterhout.
- Theater de Bussel, Torenstraat 10 4901 EJ Oosterhout
- Toren Sint-Jansbasiliek, Ingang Torenstraat 4901 EP Oosterhout
- Stadstuin De Schelp, De Vijzel 6 4901 JH Oosterhout
- Kunstgalerie in de Oude Toren, Arendstraat 35 4901 JJ Oosterhout

Alle deelnemers zijn geballoteerd op hun kunstenaarschap en hebben in Oosterhout NB of in een van de aangrenzende kerkdorpen hun atelier. Het zijn kunstenaars van uiteenlopende disciplines.
 
De kunstenaars ontvangen u dit weekend graag van 12.00 – 17.00 uur.
Kijk voor het volledige programma hier
Een overzichtstentoonstelling van alle deelnemende kunstenaars is ingericht in de Vlaamse schuur aan de Leijsenstraat 31 in Oosterhout. Ook is er een prachtige beeldentuin.
 

Wordt vriend van Open Ateliers Oosterhout

Klik hier om te bekijken hoe.