Toolbar
Bert Goossens

Bert Goossens

Website URL: http://www.bgoosart.nl

Bert is een veelzijdige creatieveling. Hij heeft in het verleden beroepsmatig veel met metaal te maken gehad. In zijn sculpturen van (onder andere) aan elkaar gelaste moeren laat hij zien dat hij technisch heel goed weet wat hij doet. Daardoor kan hij zijn verbeelding de vrije teugel geven. In zijn beelden staat de mens centraal, die hij slechts ten dele laat zien. De kijker vult moeiteloos de getoonde fragmenten aan en maakt in zijn verbeelding het beeld compleet.

 

Opvallend is de wijze waarop hij losse fragmenten tot één geheel weet te laten 'samensmelten' wanneer je vanuit de juiste positie kijkt. Dat getuigt van ruimtelijk inzicht, en de kijker wordt op een speelse manier in dat ‘eenwordingsproces van het beeld’ betrokken. Door zijn bijzondere manier van werken is hij ook in staat monumentaal te werken. Hij is een kunstenaar aan wie opdracht gegeven kan worden om beelden in grote formaten te realiseren.

 

Contactgegevens:
Patrijslaan 11, 4901 AS Oosterhout
Tel: 0162 470408
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.bgoosart.nl

Stg Open Ateliers Oosterhout viert dit jaar haar 30 jarig jubileum

Open Ateliers Oosterhout

De kunstenaars van OAO zetten de deuren van hun ateliers dit jaar wijd open voor publiek en laten zo hun gasten op een laag-drempelige wijze kennismaken met hun passie en hun werk.

De overzichtstentoonstelling wordt ingericht in De Houthallen, Wilhelminakanaal Zuid 104, ingang en gratis parkeren via de Eijkdijk (is het voormalig Galvanitas terrein).

De feestelijke opening op vrijdagavond 10 september gaat helaas niet door omdat dit door de geldende corona-maatregelen niet goed mogelijk is.

De ateliers zijn open op 11 en 12 september van 12.00 u tot 17.00 u

De overzichtstentoonstelling en Gallerie La Bonne Heure zijn open op:

Zaterdag 11 en zondag 12 september én

Zaterdag 18 en zondag 19 september van 10.00 u tot 17.00 u

Deelnemende kunstenaars en hun gasten:

Download hier flyer

 

Via Facebook en Instagram kun je de voortgang volgen.

Ook publiceren wij daar regelmatig herinneringen uit het 30 jarig verleden.

 

Wordt vriend van Open Ateliers Oosterhout

Klik hier om te bekijken hoe.