Toolbar
Bert Goossens

Bert Goossens

Bert is een veelzijdige creatieveling. Hij heeft in het verleden beroepsmatig veel met metaal te maken gehad. In zijn sculpturen van (onder andere) aan elkaar gelaste moeren laat hij zien dat hij technisch heel goed weet wat hij doet. Daardoor kan hij zijn verbeelding de vrije teugel geven.

In zijn beelden staat de mens centraal, die hij slechts ten dele laat zien. De kijker vult moeiteloos de getoonde fragmenten aan en maakt in zijn verbeelding het beeld compleet.

Opvallend is de wijze waarop hij losse fragmenten tot één geheel weet te laten 'samensmelten' wanneer je vanuit de juiste positie kijkt. Dat getuigt van ruimtelijk inzicht, en de kijker wordt op een speelse manier in dat ‘eenwordingsproces van het beeld’ betrokken. Door zijn bijzondere manier van werken is hij ook in staat monumentaal te werken. Hij is een kunstenaar aan wie opdracht gegeven kan worden om beelden in grote formaten te realiseren.

 Contactgegevens:

Patrijslaan 11, 4901 AS Oosterhout
Tel: 0162 470408
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.bgoosart.nl

Over Open Ateliers Oosterhout

Open Ateliers Oosterhout

Van harte welkom op het Open Atelier Weekend 8 en 9 september 2018.

De overzichtstentoonstelling in de Vlaamse schuur aan de Leijsenstraat 31 Oosterhout is ook toegankelijk op zaterdag 15 en zondag 16 september van 10.00 tot 17.00 uur. De galerie is dat weekend ook geopend, de overige locaties zijn dan gesloten.

De Stichting Open Ateliers Oosterhout bestaat uit circa 21 op hun kunstenaarschap geballoteerde kunstenaars, die in Oosterhout (Noord-Brabant) of tot de gemeente behorende aangrenzende dorpen hun atelier hebben. Jaarlijks stellen de kunstenaars van uiteenlopende disciplines hun ateliers open. Ook zijn er gastlocaties. Zij ontvangen u dit jaar graag op 8 en 9 september van 12.00 – 17.00 uur.

Het volledige programma en de flyer met adresgegevens vindt u hier.

Wordt vriend van Open Ateliers Oosterhout

Klik hier om te bekijken hoe.