Toolbar
Cora van Wanrooij

Cora van Wanrooij

Cora van Wanrooij is geboren en getogen in Oosterhout. In het dagelijkse leven werkt ze 3 dagen in het onderwijs als leerkracht en cultuurcoördinator. In 1995 is ze afgestudeerd aan de Kunstacademie St. Joost in Breda, richting grafiek/schilderen. Een paar jaar eerder haalde ze  een onderwijsakte tekenen. De 4 overige dagen werkt ze als beeldend kunstenaar. Zowel vrij als in opdracht. Zelf zegt ze:mijn schilderen, etsen,tekenen is doen. Het spel van sporen nalaten is een soort bevestiging dat ik het ben geweest,met daaraan verbonden de bereidheid de eenmaal ingeslagen weg te volgen ook al bewandel ik constant de uitnodigingen van het werk zelf. Geboeid wordt ik door het leven van mens, dier en plant. Op haar website kunt uw haar werk bekijken.

Contactgegevens:

van Mezenlaan 92, 4901 AB Oosterhout
Tel: 0162470682
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

http://www.coravanwanrooij.nl/

 

Over Open Ateliers Oosterhout

Open Ateliers Oosterhout

Van harte welkom op het Open Atelier Weekend 8 en 9 september 2018.

De overzichtstentoonstelling in de Vlaamse schuur aan de Leijsenstraat 31 Oosterhout is ook toegankelijk op zaterdag 15 en zondag 16 september van 10.00 tot 17.00 uur. De galerie is dat weekend ook geopend, de overige locaties zijn dan gesloten.

De Stichting Open Ateliers Oosterhout bestaat uit circa 21 op hun kunstenaarschap geballoteerde kunstenaars, die in Oosterhout (Noord-Brabant) of tot de gemeente behorende aangrenzende dorpen hun atelier hebben. Jaarlijks stellen de kunstenaars van uiteenlopende disciplines hun ateliers open. Ook zijn er gastlocaties. Zij ontvangen u dit jaar graag op 8 en 9 september van 12.00 – 17.00 uur.

Het volledige programma en de flyer met adresgegevens vindt u hier.

Wordt vriend van Open Ateliers Oosterhout

Klik hier om te bekijken hoe.