Toolbar
Krista Monteiro

Krista Monteiro

“Fotografie is voor mij, om het met een superlatief te zeggen, mijn lust en mijn leven. Fotografie is voor mij de kunst van het observeren. Een aanpak die ik mij eigen heb gemaakt gedurende mijn opleiding op de school voor Fotografie”
Het gaat er om iets interessants vinden in een gewone omgeving. Ik heb ervaren, dat de dingen die je ziet er weinig toe doen, maar dat alles draait om de manier waarop je ze ziet. Je kunt overal beelden vinden. Je hoeft alleen maar te geven om wat er om je heen gebeurt en je echt interesseren voor de mensheid. Een foto moet naar gekeken worden, niet over verteld worden.

Krista is een fotografe die van de puurheid van een foto uit wil gaan, Photoshop is wat haar betreft niet meer dan een middel om een foto te verkleinen.” Zij zegt: Ik ben fotografe, geen image editor. Passie en creativiteit zijn een belangrijk onderdeel van het fotowerk van en zijn de basis van mijn werk als fotografe”. Zolang zij werk maakt wat zij zelf mooi vindt, is ze helemaal tevreden. Deze manier van werken heeft er o.a. toe geleid dat zij enige jaren geleden is genomineerd door Algemeen Dagblad met een foto ‘ontluikende schoonheid in het binnenland van Suriname’.

 

 

Contactgegevens:

Burggraafstraat 6

4902 AP Oosterhout
tel. 0162 434498
mobile 06 13275581
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.kristaphotography.nl

 

Open Atelier Oosterhout op 14 en 15 september 2019

Open Ateliers Oosterhout

De bij Stichting Open Ateliers Oosterhout aangesloten kunstenaars stellen dit weekend hun ateliers open voor alle publiek. Download deelnemers en plattegrond hier

Ook zijn er enkele gastlocaties:
- Galerie La Bonne Heure, Leijsenhoek 61 Oosterhout.
- Theater de Bussel, Torenstraat 10 4901 EJ Oosterhout
- Toren Sint-Jansbasiliek, Ingang Torenstraat 4901 EP Oosterhout
- Stadstuin De Schelp, De Vijzel 6 4901 JH Oosterhout
- Kunstgalerie in de Oude Toren, Arendstraat 35 4901 JJ Oosterhout

Alle deelnemers zijn geballoteerd op hun kunstenaarschap en hebben in Oosterhout NB of in een van de aangrenzende kerkdorpen hun atelier. Het zijn kunstenaars van uiteenlopende disciplines.
 
De kunstenaars ontvangen u dit weekend graag van 12.00 – 17.00 uur.
Kijk voor het volledige programma hier
Een overzichtstentoonstelling van alle deelnemende kunstenaars is ingericht in de Vlaamse schuur aan de Leijsenstraat 31 in Oosterhout. Ook is er een prachtige beeldentuin.
 

Wordt vriend van Open Ateliers Oosterhout

Klik hier om te bekijken hoe.