Toolbar
Krista Monteiro

Krista Monteiro

“Fotografie is voor mij, om het met een superlatief te zeggen, mijn lust en mijn leven. Fotografie is voor mij de kunst van het observeren. Een aanpak die ik mij eigen heb gemaakt gedurende mijn opleiding op de school voor Fotografie”
Het gaat er om iets interessants vinden in een gewone omgeving. Ik heb ervaren, dat de dingen die je ziet er weinig toe doen, maar dat alles draait om de manier waarop je ze ziet. Je kunt overal beelden vinden. Je hoeft alleen maar te geven om wat er om je heen gebeurt en je echt interesseren voor de mensheid. Een foto moet naar gekeken worden, niet over verteld worden.

Krista is een fotografe die van de puurheid van een foto uit wil gaan, Photoshop is wat haar betreft niet meer dan een middel om een foto te verkleinen.” Zij zegt: Ik ben fotografe, geen image editor. Passie en creativiteit zijn een belangrijk onderdeel van het fotowerk van en zijn de basis van mijn werk als fotografe”. Zolang zij werk maakt wat zij zelf mooi vindt, is ze helemaal tevreden. Deze manier van werken heeft er o.a. toe geleid dat zij enige jaren geleden is genomineerd door Algemeen Dagblad met een foto ‘ontluikende schoonheid in het binnenland van Suriname’.

 

 

Contactgegevens:

Burggraafstraat 6

4902 AP Oosterhout
tel. 0162 434498
mobile 06 13275581
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.kristaphotography.nl

 

Stg Open Ateliers Oosterhout viert dit jaar haar 30 jarig jubileum

Open Ateliers Oosterhout

De kunstenaars van OAO zetten de deuren van hun ateliers dit jaar wijd open voor publiek en laten zo hun gasten op een laag-drempelige wijze kennismaken met hun passie en hun werk.

De overzichtstentoonstelling wordt ingericht in De Houthallen, Wilhelminakanaal Zuid 104, ingang en gratis parkeren via de Eijkdijk (is het voormalig Galvanitas terrein).

De feestelijke opening op vrijdagavond 10 september gaat helaas niet door omdat dit door de geldende corona-maatregelen niet goed mogelijk is.

De ateliers zijn open op 11 en 12 september van 12.00 u tot 17.00 u

De overzichtstentoonstelling en Gallerie La Bonne Heure zijn open op:

Zaterdag 11 en zondag 12 september én

Zaterdag 18 en zondag 19 september van 10.00 u tot 17.00 u

Deelnemende kunstenaars en hun gasten:

Download hier flyer

 

Via Facebook en Instagram kun je de voortgang volgen.

Ook publiceren wij daar regelmatig herinneringen uit het 30 jarig verleden.

 

Wordt vriend van Open Ateliers Oosterhout

Klik hier om te bekijken hoe.