Toolbar
26 juli 2016

Mijn materie schilderijen ontstaan uit onverwachte ontmoetingen met en in de natuur, waarmee ik me sterk verbonden voel. Vooral bomen roepen bij mij bijzondere gevoelens op, die ik vergelijk met menselijke emoties. Die emoties probeer ik, ook symbolisch, weer te geven in mijn schilderijen.
Bij het maken van mijn werkstukken maak ik gebruik van foto’s, tekeningen en aantekeningen die ik, bijvoorbeeld tijdens wandelingen, heb gemaakt.

In mijn materie schilderijen gebruik ik allerlei natuurlijke materialen zoals zand, grind, stukjes schors, dennennaalden, hout-as en linnen voor een mooie structuur. Dit alles op een basis van acrylbinder. Deze materialen gebruik ik als structuur-gevende ondergrond waarover ik dan verder schilder met houtskool en as.

Ik haal dus zowel mijn inspiratie als mijn materialen zoveel mogelijk uit de natuur.
Op mijn website liaverhoeven.nl kunt u mijn werkstukken bekijken of contact met mij opnemen.

Contactgegevens:

Sterkenburg 73 4901 WC Oosterhout
Tel: 0610403177
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag, 27 juni 2017 22:02
Meer in deze categorie: « Riet Simons Rien Arnouts »

Over Open Ateliers Oosterhout

Open Ateliers Oosterhout

Van harte welkom op het Open Atelier Weekend 9 en 10 september 2017

De Stichting Open Ateliers Oosterhout bestaat uit circa 21 op hun kunstenaarschap geballoteerde kunstenaars, die in Oosterhout (Noord-Brabant) of tot de gemeente behorende aangrenzende dorpen hun atelier hebben. Jaarlijks stellen de kunstenaars van uiteenlopende disciplines hun ateliers open. Ook zijn er gastlocaties. Zij ontvangen u dit jaar graag op 9 en 10 september van 12.00 – 17.00 uur.

Het volledige programma en de flyer met adresgegevens vindt u hier.