Toolbar
  • Layout
    Linear Layout
    Grid Layout
Nora Kruik-Boerdam

Nora Kruik-Boerdam

Nora Kruik-Boerdam

Voor velen is fotografie het vastleggen van een moment. Dit op een zo'n goed mogelijke manier zodat er een mooi en technisch goed beeld ontstaat. Een soort basis. De visie, het gevoel en de mening van de fotograaf moeten in de foto terugkomen en de doorslag geven. Een eigen stijl is noodzakelijk.

In mijn foto's wil ik graag een soort nieuwe werkelijkheid laten zien. Een extra dimensie naast de bestaande werkelijkheid. Ik probeer de kijker te laten nadenken wat ik bedoel. Mijn foto's voldoen vaak niet aan het standaardbeeld van een "mooie" foto, maar zijn juist goed vanwege bijvoorbeeld de inhoud, de creativiteit, of juist het artistieke karakter ervan. Ik denk dat daarin ook het verschil zit tussen fotografie als kunstvorm.

Contactgegevens:

Smederijstraat 9, 4909 BV Oosterhout
Tel: 0633306113
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Open Ateliers Oosterhout

Open Ateliers Oosterhout

Van harte welkom op het Open Atelier Weekend 8 en 9 september 2018.

De overzichtstentoonstelling in de Vlaamse schuur aan de Leijsenstraat 31 Oosterhout is ook toegankelijk op zaterdag 15 en zondag 16 september van 10.00 tot 17.00 uur. De galerie is dat weekend ook geopend, de overige locaties zijn dan gesloten.

De Stichting Open Ateliers Oosterhout bestaat uit circa 21 op hun kunstenaarschap geballoteerde kunstenaars, die in Oosterhout (Noord-Brabant) of tot de gemeente behorende aangrenzende dorpen hun atelier hebben. Jaarlijks stellen de kunstenaars van uiteenlopende disciplines hun ateliers open. Ook zijn er gastlocaties. Zij ontvangen u dit jaar graag op 8 en 9 september van 12.00 – 17.00 uur.

Het volledige programma en de flyer met adresgegevens vindt u hier.

Wordt vriend van Open Ateliers Oosterhout

Klik hier om te bekijken hoe.