Toolbar
Regina Kok

Regina Kok

Met de camera ben ik vaak bezig om van de natuur details vast te leggen. Vrijwel al mijn foto┬┤s hebben met water te maken. Water is erg interessant omdat dat steeds verandert.
Wanneer ik op de vierkante centimeter op zoek ben naar bijzondere details en er duikt weer een mooi plaatje op dan probeer ik dat vast te leggen. Op zoek naar composities waardoor het oorspronkelijke onderwerp vervreemdt en vaak niet meer als zodanig te herkennen is. Vaak komt er een andere wereld te voorschijn, landschappen, grotten, bergen. Of onweersbuien. Soms een wereld in een wereld. En ben ik steeds weer verbaasd. Verbaasd over alles wat er in de natuur te vinden is. Werelden in werelden, zo mooi, als schilderijen.

Ook de dieren die bij of op het water leven vind ik interessant. Vooral zwanen vind ik mooi. Drie jaar lang heb ik ze gevolgd met de camera. Het vliegen, het bouwen van het nest, de paring, het uitkomen van de eieren. De eerste keer in het water, het beschermen, de vlieglessen en het vertrek naar een verzamelplek. Typ bij Google in: zwanen levensloop en dan verschijnt de diavoorstelling met muziek erbij.
 
U bent van harte welkom bij mij thuis tijdens de Open Ateliers Oosterhout.
En natuurlijk ook op mijn site:

 

Conatctgegevens:

Torenstraat 27, 4901 EG Oosterhout
Tel: 0162692256
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.reginakok.nl

 

Stg Open Ateliers Oosterhout viert dit jaar haar 30 jarig jubileum

Open Ateliers Oosterhout

De kunstenaars van OAO zetten de deuren van hun ateliers dit jaar weer wijd open voor publiek en zij laten hun gasten graag op een laagdrempelige wijze kennismaken met hun passie en hun werk.

Om de bezoekers van de Open Atelierdagen te helpen wordt een overzichtstentoonstelling ingericht in de Vlaamse Schuur aan de Leijsenstraat 31 en is er een flyer met plattegrond beschikbaar waarop alle deelnemers en de verschillende gastlocaties staan vermeld.

Wij rekenen er op dat wij je op 11, 12, 18 en 19 september kunnen ontvangen met een mooie expositie en met ruimte voor een hapje en een drankje.

Het definitieve programma wordt in juli van dit jaar gepubliceerd.

Via Facebook en Instagram kun je de voortgang volgen.

Ook publiceren wij daar regelmatig herinneringen uit het 30 jarig verleden.

 

Wordt vriend van Open Ateliers Oosterhout

Klik hier om te bekijken hoe.