Toolbar
Regina Kok

Regina Kok

Met de camera ben ik vaak bezig om van de natuur details vast te leggen. Vrijwel al mijn foto´s hebben met water te maken. Water is erg interessant omdat dat steeds verandert.
Wanneer ik op de vierkante centimeter op zoek ben naar bijzondere details en er duikt weer een mooi plaatje op dan probeer ik dat vast te leggen. Op zoek naar composities waardoor het oorspronkelijke onderwerp vervreemdt en vaak niet meer als zodanig te herkennen is. Vaak komt er een andere wereld te voorschijn, landschappen, grotten, bergen. Of onweersbuien. Soms een wereld in een wereld. En ben ik steeds weer verbaasd. Verbaasd over alles wat er in de natuur te vinden is. Werelden in werelden, zo mooi, als schilderijen.

Ook de dieren die bij of op het water leven vind ik interessant. Vooral zwanen vind ik mooi. Drie jaar lang heb ik ze gevolgd met de camera. Het vliegen, het bouwen van het nest, de paring, het uitkomen van de eieren. De eerste keer in het water, het beschermen, de vlieglessen en het vertrek naar een verzamelplek. Typ bij Google in: zwanen levensloop en dan verschijnt de diavoorstelling met muziek erbij.
 
U bent van harte welkom bij mij thuis tijdens de Open Ateliers Oosterhout.
En natuurlijk ook op mijn site:

 

Conatctgegevens:

Torenstraat 27, 4901 EG Oosterhout
Tel: 0162692256
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.reginakok.nl

 

Stg Open Ateliers Oosterhout viert dit jaar haar 30 jarig jubileum

Open Ateliers Oosterhout

De kunstenaars van OAO zetten de deuren van hun ateliers dit jaar wijd open voor publiek en laten zo hun gasten op een laag-drempelige wijze kennismaken met hun passie en hun werk.

De overzichtstentoonstelling wordt ingericht in De Houthallen, Wilhelminakanaal Zuid 104, ingang en gratis parkeren via de Eijkdijk (is het voormalig Galvanitas terrein).

De feestelijke opening op vrijdagavond 10 september gaat helaas niet door omdat dit door de geldende corona-maatregelen niet goed mogelijk is.

De ateliers zijn open op 11 en 12 september van 12.00 u tot 17.00 u

De overzichtstentoonstelling en Gallerie La Bonne Heure zijn open op:

Zaterdag 11 en zondag 12 september én

Zaterdag 18 en zondag 19 september van 10.00 u tot 17.00 u

Deelnemende kunstenaars en hun gasten:

Download hier flyer

 

Via Facebook en Instagram kun je de voortgang volgen.

Ook publiceren wij daar regelmatig herinneringen uit het 30 jarig verleden.

 

Wordt vriend van Open Ateliers Oosterhout

Klik hier om te bekijken hoe.