Toolbar
Regina Kok

Regina Kok

Met de camera ben ik vaak bezig om van de natuur details vast te leggen. Vrijwel al mijn foto´s hebben met water te maken. Water is erg interessant omdat dat steeds verandert.
Wanneer ik op de vierkante centimeter op zoek ben naar bijzondere details en er duikt weer een mooi plaatje op dan probeer ik dat vast te leggen. Op zoek naar composities waardoor het oorspronkelijke onderwerp vervreemdt en vaak niet meer als zodanig te herkennen is. Vaak komt er een andere wereld te voorschijn, landschappen, grotten, bergen. Of onweersbuien. Soms een wereld in een wereld. En ben ik steeds weer verbaasd. Verbaasd over alles wat er in de natuur te vinden is. Werelden in werelden, zo mooi, als schilderijen.

Ook de dieren die bij of op het water leven vind ik interessant. Vooral zwanen vind ik mooi. Drie jaar lang heb ik ze gevolgd met de camera. Het vliegen, het bouwen van het nest, de paring, het uitkomen van de eieren. De eerste keer in het water, het beschermen, de vlieglessen en het vertrek naar een verzamelplek. Typ bij Google in: zwanen levensloop en dan verschijnt de diavoorstelling met muziek erbij.
 
U bent van harte welkom bij mij thuis tijdens de Open Ateliers Oosterhout.
En natuurlijk ook op mijn site:

 

Conatctgegevens:

Torenstraat 27, 4901 EG Oosterhout
Tel: 0162692256
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.reginakok.nl

 

Open Atelier Oosterhout op 14 en 15 september 2019

Open Ateliers Oosterhout

De bij Stichting Open Ateliers Oosterhout aangesloten kunstenaars stellen dit weekend hun ateliers open voor alle publiek. Download deelnemers en plattegrond hier

Ook zijn er enkele gastlocaties:
- Galerie La Bonne Heure, Leijsenhoek 61 Oosterhout.
- Theater de Bussel, Torenstraat 10 4901 EJ Oosterhout
- Toren Sint-Jansbasiliek, Ingang Torenstraat 4901 EP Oosterhout
- Stadstuin De Schelp, De Vijzel 6 4901 JH Oosterhout
- Kunstgalerie in de Oude Toren, Arendstraat 35 4901 JJ Oosterhout

Alle deelnemers zijn geballoteerd op hun kunstenaarschap en hebben in Oosterhout NB of in een van de aangrenzende kerkdorpen hun atelier. Het zijn kunstenaars van uiteenlopende disciplines.
 
De kunstenaars ontvangen u dit weekend graag van 12.00 – 17.00 uur.
Kijk voor het volledige programma hier
Een overzichtstentoonstelling van alle deelnemende kunstenaars is ingericht in de Vlaamse schuur aan de Leijsenstraat 31 in Oosterhout. Ook is er een prachtige beeldentuin.
 

Wordt vriend van Open Ateliers Oosterhout

Klik hier om te bekijken hoe.