Regina Kok

Regina Kok

Sinds januari 2009 ben ik steeds vaker aan het fotograferen. De foto's zijn niet bewerkt met fotoshop. Het enige wat ik wel doe is soms wat uitsnijden en contrast en licht aanpassen. Met de camera ben ik bezig om van de natuur details vast te leggen. Ik zoek naar composities waardoor het oorspronkelijke onderwerp vervreemdt en vaak niet meer als zodanig te herkennen is. Vaak komt er een andere wereld te voorschijn, landschappen, grotten, onweersbuien. Soms ook een wereld in een wereld.

 

Het zoeken naar mooie beelden gaat niet altijd even gemakkelijk en snel. Vaak ben ik dagen bezig en is er niets gelukt. Ik mopper dan veel en het zuchten en kreunen is niet van de lucht, maar als het wel lukt: helemaal blij en trots!

Wanneer ik op zoek ben naar bijzondere details en er duikt een mooi plaatje op, ben ik steeds weer verbaasd. Verbaasd over wat er in de natuur te vinden is. Werelden in werelden, zo mooi, als schilderijen.

De meeste foto's hebben met water te maken. Ook ben ik vaak aan de waterkant te vinden. Volg daar een aantal watervogels, maar vooral de zwanen. Die vind ik erg mooi.

 

Conatctgegevens:

Torenstraat 27, 4901 EG Oosterhout
Tel: 0162692256
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.reginakok.nl