Toolbar
Ria Beekers

Ria Beekers

Met succes heeft Ria Renders in 2004 de keramiek opleiding in Gouda afgerond  en is sinds 2007 professioneel werkzaam  als keramiste.

Handvormen, maar zeker ook het pottenbakken was en is nog steeds haar passie. Naast het vormgeven van haar eigen ontwerpen geeft ze met veel plezier les in haar goed geoutilleerde atelier aan huis.
 
Sinds 2014 volgt ze opleiding  Glaskunst aan de academie te Berchem, Antwerpen. Ze heeft vooral interesse in de 'warm glas' technieken, zoals dat heet. Blazen, gieten en/of vormsmelten. 
Het vierde jaar is dit jaar met succes afgerond en afgesloten met een gezamenlijke  examen expositie te Antwerpen, waar haar gegoten glasvormen speciale aandacht trokken en naar aanleiding van deze tentoonstelling is uitgenodigd voor meerdere exposities.
Ze streeft er naar de verschillende disciplines te combineren en op die manier spannend werk neer te zetten. Altijd nieuwsgierig, steeds grenzen verleggend en uitdagingen aan gaan, er is nog zó veel te leren!

 

Contactgegevens:

Baarschotsestraat 58, 4849 BL Dorst
Tel: 0655933229
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.sri-keramiek.nl

Stg Open Ateliers Oosterhout viert dit jaar haar 30 jarig jubileum

Open Ateliers Oosterhout

De kunstenaars van OAO zetten de deuren van hun ateliers dit jaar wijd open voor publiek en laten zo hun gasten op een laag-drempelige wijze kennismaken met hun passie en hun werk.

De overzichtstentoonstelling wordt ingericht in De Houthallen, Wilhelminakanaal Zuid 104, ingang en gratis parkeren via de Eijkdijk (is het voormalig Galvanitas terrein).

De feestelijke opening op vrijdagavond 10 september gaat helaas niet door omdat dit door de geldende corona-maatregelen niet goed mogelijk is.

De ateliers zijn open op 11 en 12 september van 12.00 u tot 17.00 u

De overzichtstentoonstelling en Gallerie La Bonne Heure zijn open op:

Zaterdag 11 en zondag 12 september én

Zaterdag 18 en zondag 19 september van 10.00 u tot 17.00 u

Deelnemende kunstenaars en hun gasten:

Download hier flyer

 

Via Facebook en Instagram kun je de voortgang volgen.

Ook publiceren wij daar regelmatig herinneringen uit het 30 jarig verleden.

 

Wordt vriend van Open Ateliers Oosterhout

Klik hier om te bekijken hoe.