Toolbar
Ria Beekers

Ria Beekers

Met succes heeft Ria Renders in 2004 de keramiek opleiding in Gouda afgerond  en is sinds 2007 professioneel werkzaam  als keramiste.

Handvormen, maar zeker ook het pottenbakken was en is nog steeds haar passie. Naast het vormgeven van haar eigen ontwerpen geeft ze met veel plezier les in haar goed geoutilleerde atelier aan huis.
 
Sinds 2014 volgt ze opleiding  Glaskunst aan de academie te Berchem, Antwerpen. Ze heeft vooral interesse in de 'warm glas' technieken, zoals dat heet. Blazen, gieten en/of vormsmelten. 
Het vierde jaar is dit jaar met succes afgerond en afgesloten met een gezamenlijke  examen expositie te Antwerpen, waar haar gegoten glasvormen speciale aandacht trokken en naar aanleiding van deze tentoonstelling is uitgenodigd voor meerdere exposities.
Ze streeft er naar de verschillende disciplines te combineren en op die manier spannend werk neer te zetten. Altijd nieuwsgierig, steeds grenzen verleggend en uitdagingen aan gaan, er is nog zó veel te leren!

 

Contactgegevens:

Baarschotsestraat 58, 4849 BL Dorst
Tel: 0655933229
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.sri-keramiek.nl

Open Atelier Oosterhout op 14 en 15 september 2019

Open Ateliers Oosterhout

De bij Stichting Open Ateliers Oosterhout aangesloten kunstenaars stellen dit weekend hun ateliers open voor alle publiek. Download deelnemers en plattegrond hier

Ook zijn er enkele gastlocaties:
- Galerie La Bonne Heure, Leijsenhoek 61 Oosterhout.
- Theater de Bussel, Torenstraat 10 4901 EJ Oosterhout
- Toren Sint-Jansbasiliek, Ingang Torenstraat 4901 EP Oosterhout
- Stadstuin De Schelp, De Vijzel 6 4901 JH Oosterhout
- Kunstgalerie in de Oude Toren, Arendstraat 35 4901 JJ Oosterhout

Alle deelnemers zijn geballoteerd op hun kunstenaarschap en hebben in Oosterhout NB of in een van de aangrenzende kerkdorpen hun atelier. Het zijn kunstenaars van uiteenlopende disciplines.
 
De kunstenaars ontvangen u dit weekend graag van 12.00 – 17.00 uur.
Kijk voor het volledige programma hier
Een overzichtstentoonstelling van alle deelnemende kunstenaars is ingericht in de Vlaamse schuur aan de Leijsenstraat 31 in Oosterhout. Ook is er een prachtige beeldentuin.
 

Wordt vriend van Open Ateliers Oosterhout

Klik hier om te bekijken hoe.