Toolbar

Expositie programma

Programma

Open Ateliers Oosterhout - 8 en 9 september 2018

De Open Ateliers Oosterhout (OAO) gaat van start met een mooie overzichtsexpositie in de Vlaamse schuur (monumentaal erfgoed) aan de Leijsenstraat 31 Oosterhout. De opening vindt aldaar plaats op vrijdagavond 7 september om 19.30 uur door Mw. dr. C. Gorisse met muzikale omlijsting van Gerson Raams en Elton Eerkens, u bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Openingstijden expositie: zaterdag 8 en zondag 9 september 2018 van 12.00 tot 17.00 uur.

Naast de ateliers van de leden zijn er vier locaties waar leden en gasten van de OAO exposeren.

  • De Vlaamse schuur, Leijsentraat 31 Oosterhout met een overzichtsexpositie en een prachtig ingerichte beeldentuin. Hier worden loten verkocht en treft u een speciale expositie “Bij de OAO zit je goed” met stoelen als kunstobject.
  • De Molen Victoria, Provinciale weg 143 Oosteind (monumentaal erfgoed) met op zaterdagmiddag 8 september 15.30 uur een optreden van blues band “Twisted Sounds”.
  • Het Oosterhouts Filmcafé, Heuvel 27 Oosterhout met op zaterdagavond 8 september een film op het terras van het filmcafé aanvang 21.30 uur.
  • Galerie La Bonne Heure, Leijsenhoek 61, Oosterhout.

De overzichtsexpositie in de Vlaamse schuur Leijsenstraat 31 Oosterhout is ook toegankelijk op zaterdag 16 en zondag 17 september 2017 van 12.00- tot 17.00 uur.
De andere locaties zijn dan gesloten.

Download deelnemers en plattegrond hier.

Over Open Ateliers Oosterhout

Open Ateliers Oosterhout

Van harte welkom op het Open Atelier Weekend 8 en 9 september 2018.

De Stichting Open Ateliers Oosterhout bestaat uit circa 21 op hun kunstenaarschap geballoteerde kunstenaars, die in Oosterhout (Noord-Brabant) of tot de gemeente behorende aangrenzende dorpen hun atelier hebben. Jaarlijks stellen de kunstenaars van uiteenlopende disciplines hun ateliers open. Ook zijn er gastlocaties. Zij ontvangen u dit jaar graag op 8 en 9 september van 12.00 – 17.00 uur.

Het volledige programma en de flyer met adresgegevens vindt u hier.

Wordt vriend van Open Ateliers Oosterhout

Klik hier om te bekijken hoe.