Toolbar

Expositie programma

Programma

Open Ateliers Oosterhout - 8 en 9 september 2018

Open Ateliers Oosterhout (OAO) gaat ook dit jaar weer van start met een mooie openingsexpositie in de Vlaamse schuur (monumentaal erfgoed) en de daarbij behorende beeldentuin aan de Leijsenstraat 31 te Oosterhout. Hier kunt u uw keuze maken m.b.t. de te bezoeken ateliers.

De feestelijke opening vindt aldaar plaats op vrijdagavond 7 september om 19.30 uur door de heer Jaap Oomen en wordt muzikaal ondersteund door de Oosterhoutse musicus Antoine Trommelen, samen met zijn zoon Tijn. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Het thema van de OAO in 2018 is "STRALEN" - er is een speciale expositie in de Vlaamse schuur met dit thema als uitgangspunt. In de Vlaamse schuur kunt u loten kopen van leden van de OAO en een kunstuitleenwerk winnen. Openingstijden van de overzichtsexpositie in de Vlaamse schuur zijn zaterdag 8 en zondag 9 september 2018 van 10.00 tot 17.30 uur. De ateliers zijn beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur open.

Naast de in deze flyer vermelde adressen van de ateliers zijn er ook exposities in:

  • Sint-Jansbasiliek, Markt 17 Oosterhout.
  • Galerie La Bonne Heure, Leijsenhoek 61 Oosterhout.
  • Voormalige Salerno bar, Leijsenhoek 57a Oosterhout.

Het Open Atelier weekend wordt gehouden in samenwerking met Open Monumentendag en Oosterhoutse fietsdagen.

De overzichtstentoonstelling in de Vlaamse schuur aan de Leijsenstraat 31 Oosterhout is ook toegankelijk op zaterdag 15 en zondag 16 september van 10.00 tot 17.00 uur. De galerie is dat weekend ook geopend, de overige locaties zijn dan gesloten.

Download deelnemers en plattegrond hier.

Over Open Ateliers Oosterhout

Open Ateliers Oosterhout

Van harte welkom op het Open Atelier Weekend 8 en 9 september 2018.

De overzichtstentoonstelling in de Vlaamse schuur aan de Leijsenstraat 31 Oosterhout is ook toegankelijk op zaterdag 15 en zondag 16 september van 10.00 tot 17.00 uur. De galerie is dat weekend ook geopend, de overige locaties zijn dan gesloten.

De Stichting Open Ateliers Oosterhout bestaat uit circa 21 op hun kunstenaarschap geballoteerde kunstenaars, die in Oosterhout (Noord-Brabant) of tot de gemeente behorende aangrenzende dorpen hun atelier hebben. Jaarlijks stellen de kunstenaars van uiteenlopende disciplines hun ateliers open. Ook zijn er gastlocaties. Zij ontvangen u dit jaar graag op 8 en 9 september van 12.00 – 17.00 uur.

Het volledige programma en de flyer met adresgegevens vindt u hier.

Wordt vriend van Open Ateliers Oosterhout

Klik hier om te bekijken hoe.